Dober vid.
Zdrave oči.

S preventivno kontrolo vida poskrbite, da bo vaš otrok pripravljen na vse izzive.

PRIDRUŽITE SE PRIJAVA NA KONTROLO

Čas uporabe pametnih telefonov in tablic za šolo in zabavo se podaljšuje, pri tem pa ima vse več otrok težave z vidom. Slab vid je lahko razlog za težave pri učenju, branju in pogoste glavobole.

Pot za skrb za zdravje oči vašega otroka je preprosta


1

Pristopite v program Moja Morela

S pridružitvijo v program Moja Morela naredite prvi korak do boljšega vida in zdravja oči vašega otroka. Moja Morela za člane nima obveznosti, prinaša pa številne ugodnosti.

2

Naročite svojega otroka na kontrolo vida

izberite termin kontrole vida, ki vam najbolj ustreza. Priporočamo jih vsem, saj lahko le tako pravočasno zaznamo spremembe in ukrepamo.

3

Naj bo vaš otrok pripravljen na vse izzive

Skrb za zdravje oči vašega otroka je z včlanitvijo v program Moja Morela v dobrih rokah. Z boljšim vidom in bolj zdravimi očmi bo uspešnejši tako v šoli kot pri vseh drugih dejavnostih, ki ga veselijo.

V Moreli pomagamo do boljšega vida in zdravja oči

Za člane programa Moja Morela je kontrola vida brezplačna, za vse ostale pa le do 15. septembra 2021 in do zapolnitve prostih terminov. Na očala, ki jih boste na osnovi pregleda naročili pri nas, vam priznamo 15 % ugodnost. Če želite naročiti več otrok, morate za vsakega otroka izbrati svoj termin.

Program Moja Morela je naš odgovor na hiter življenjski tempo, v katerem nam pogosto zmanjkuje časa za bistvene stvari, med drugim tudi za skrb za naše zdravje. Pridružite se nam in dovolite, da skrb za zdravje vaših oči prevzamemo mi, vi pa zaživite bolj svobodno.

To bodo vaše brezplačne ugodnosti

Kontrola vida


- Letna kontrola vida in dioptrije
- Merjenje očesnega tlaka
- Meritev prileganja kontaktnih leč
- Meritev debeline roženice

Skrb za očala


- Ultrazvočno čiščenje očal
- Prilagoditev očal
- Manjša popravila očal

ugodnosti


- Posebne akcije in ugodnosti
- Vabila na razprodajne dogodke

1. Korak: Pristop v program Moja Morela

Prosimo, izpolnite obrazec, vsi podatki so obvezni. Po oddaji obrazca boste na vašo e-pošto prejeli povezavo za potrditev vaše prijave.