Z lasersko vitreolizo odpravimo motnjave v steklovini.

Moteče sence v vidnem polju ne bodo več ovirale vašega pogleda.

Naročite se na pregled

Prvi možen termin: 04. 06. 2024

Prenesite priročnik
Shematski prikaz očesa z motnjavami

Vidite dobro, a vas motijo premikajoče sence v vidnem polju. Ovirajo vas pri delu in branju, delajo vas nervozne. Težje se zberete, saj vam odvračajo pozornost. Zelo verjetno ste se zaradi motnjav že obrnili na očesnega zdravnika in dobili nasvet, da počakate in se nanje navadite. Za vas težave postajajo le bolj izrazite. Kljub dobremu vidu ne morete sproščeno uživati v čistem pogledu.

Plavajoče sence v vidnem polju odstranimo z laserjem.

Motnjave v očesni steklovini so običajen pojav staranja. Če so izrazitejše, vid kljub dobri vidni ostrini ovirajo. Pogosto postanejo opazne in moteče zaradi nenadnega izboljšanja vida šele po operaciji dioptrije ali sive mrene z lečo. Laserska vitreoliza je ambulantni poseg, pri katerem s kratkimi impulzi laserja v steklovini odstranimo nepravilnosti, ki povzročajo motnjave v vidnem polju.

Naročite se na pregled

Prvi možen termin: 04. 06. 2024

Prenesite priročnik
Shematski prikaz očesa z motnjavami

Izboljšajte si vid

Odkrijte čistost pogleda

Zaživite svobodneje

Pot do odprave motnjav je v Moreli preprosta

Le v treh korakih bo vaš pogled ponovno čist in jasen. Spremljali vas bomo na vsakem koraku do povrnitve popolnega vida in vam pomagali skrbeti za vaš dober vid in zdravje oči tudi v prihodnosti.

1

Vaša odločnost je močnejša od pomislekov.

Naročite se na pregled

Po pregledu vam bo zdravnik pojasnil možnosti za odpravo motnjav in predlagal najprimernejšo rešitev za boljši vid.

Naročite se na pregled

Prvi možen termin: 04. 06. 2024

2

Dan, ko bo vaš vid ponovno čist.

Pridite na poseg

Zaupajte našim izkušenim očesnim specialistom, da vam pomagajo povrniti čist in jasen vid. Pri nas se boste zadržali le 60 minut.

3

Dobrodošli v programu Moja Morela.

Zaživite svobodneje s čistejšim pogledom

Odkrijte užitek življenja brez motečih senc v vidu, mi pa vam bomo še naprej pomagali skrbeti za dober vid in zdravje oči. S programom Moja Morela je skrb za vaše oči preprostejša.

Z lasersko vitreolizo lahko odpravimo težave zaradi motečih motnjav v vidnem polju

Plavajoče sence, ki vas spravljajo ob živce ter motijo pri delu, lahko čez noč postanejo stvar preteklosti. Vemo, kako moteče so lahko motnjave in poznamo probleme, ki jih povzročajo. Z osebnim pogovorom, razumljivimi pojasnili in dostopnostjo vam bomo pomagali, da boste razumeli, kakšne so vaše možnosti za izboljšanje vida. Enako kot pred posegom bomo za vas dosegljivi tudi kasneje. Postali boste del družine Morela supervidnikov, ki jim pomagamo trajno skrbeti za dober vid in zdravje oči. Do boljšega vida smo pomagali že mnogim. V nekaj preprostih korakih lahko pomagamo tudi vam. Narediti morate le prvi korak ter se prijaviti na pregled. Temu sledi le še obisk za izvedbo posega, ki vam bo omogočil, da zaživite ponovno sproščeno zaživite z boljšim pogledom na svet.

Vaša pot v jasno prihodnost

Sprejmite najboljšo odločitev za vaš vid dobro informirani. Za vas smo pripravili priročnik. Razumljive informacije pri odločanju za zdravljenje so enako pomembne, kot dosegljivost zdravnika v obdobju pred in po posegu. V Moreli obojemu dajemo velik pomen.

Laserska odprava motnjav

Motnjave v vidnem polju so pogosta očesna težava. Navadno imajo izgled premikajočih senc ali plavajočih nitk v vidnem polju.

V priročniku preberite:

  • O motnjavah v steklovini
  • Možnosti zdravljenja
  • Odprava motnjav z lasersko vitreolizo
  • Komu svetujemo odpravo motnjav
Laserska odprava motnjav

Morela svetuje

V Moreli skrbimo, da ste ves čas seznanjeni z vsemi novostmi s področja okulistike. Vse informacije nesebično delimo in hkrati strokovne teme predstavljamo poljudno, a objektivno, ker s tem izničujemo vpliv laičnih pogledov in mnenj.

video

Motnjave so premikajoče sence, pikice ali nitke, ki se pojavijo v našem v vidnem polju. Vzrok zanje so nepravilnosti v očesni steklovini. Motnjave lahko učinkovito odpravimo...

Urša Pečjak, dr. med.blog_layout

Zakaj je pri nenadnem pojavu motnjav nujen pregled pri zdravniku

Urša Pečjak, dr. med.blog_layout

Kako z lasersko vitreolizo odpravimo motnjave

Urša Pečjak, dr. med.blog_layout

Kaj so motnjave in kako jih odpravimo

Urša Pečjak, dr. med.blog_layout

Ukrepi, ki pomagajo pri preventivi očesnih motnjav

Urša Pečjak, dr. med.blog_layout

Odstop steklovine

Urša Pečjak, dr. med.blog_layout

Načini za odpravo motnjav v očesu in kako pomaga ananas

Urša Pečjak, dr. med.blog_layout

Motnjave v steklovini - 5 načinov, kako jih prepoznati

Pogosta vprašanja in odgovori

Imate še dodatna vprašanja? Preverite odgovore na vprašanja o laserski vitreolizi, ki so nam jih zastavili naši supervidniki in tisti, ki o operaciji še razmišljajo.

Bom videl takoj po posegu?

Je sprememba opazna takoj po posegu?

Je potrebno poseg ponavljati?

Kako se izvede laserska vitreoliza?

Pregled za lasersko odpravo motnjav

Natančen okulistični pregled je prvi korak poti do odprave motnjav v steklovini. S tem pregledom izključimo prisotnost morebitnih očesnih obolenj, ki bi lahko neugodno vplivala na rezultat posega.

160 €

Naročite se na pregled

Prvi možen termin: 04. 06. 2024