Dober vid.
Zdrave oči.

S programom Moja Morela je skrb za vaše oči preprostejša.

PRIDRUŽITE SE PRIJAVA NA KONTROLO

Dober vid imamo za samoumeven. Pogosto se niti ne zavedamo, kako pomembna je nega in skrb za naše oči. Le z rednimi pregledi lahko pravočasno odkrijemo spremembe in prikrite bolezni, ki jih sami ne zaznamo. In le s pravočasnim ukrepanjem se lahko izognemo številnim težavam.

Naj vaš pogled izžareva zdravje vaših oči

Preprosta skrb za zdravje oči

Povezanost s strokovnjaki za oči

Vse za vaše oči na enem mestu

V očesnem centru Morela vas pričakujemo vrhunski očesni zdravniki, optometristi in optiki z dolgoletnimi izkušnjami. Letno opravimo preko 10.000 specialističnih pregledov, do boljšega vida in bolj zdravih oči pa smo pomagali že več kot 60.000 ljudem. Z najsodobnejšo opremo so v očesnem centru Morela pregledi hitri in posegi neboleči.

+120.000

zdravljenih in oskrbovanih oči

+20let

strokovnih izkušenj

+12let

mednarodne akreditirane kakovosti

Pot za skrb za zdravje vaših oči je preprosta


1

Pristopite v program Moja Morela

S pridružitvijo v program Moja Morela naredite prvi korak do boljšega vida in zdravja vaših oči. Moja Morela za člane nima obveznosti, prinaša pa številne ugodnosti.

2

Izkoristite brezplačno kontrolo vida

Kontrolni pregledi niso namenjeni samo tistim, ki že imajo težave z vidom. Priporočamo jih vsem, saj lahko le tako pravočasno zaznamo spremembe in ukrepamo.

3

Občutite svobodo, ker veste, da skrbite za svoje oči.

Skrb za zdravje vaših oči je s pridružitvijo v Program Moja Morela v dobrih rokah. Redno kontrolo prepustite strokovnjakom, sami pa počnite, kar vas najbolj veseli.

V Moreli pomagamo do boljšega vida in zdravja oči

Zavedamo se, da ljudje ne razmišljamo o zdravju oči, dokler imamo občutek, da dobro vidimo. Prav tako vemo, da ob prvih znakih slabšega vida večinoma ne obiščemo zdravnika. V vsakodnevni naglici ne najdemo časa, ali pa mislimo, da bo težava minila sama od sebe. Resnica je, da se lahko s pravočasnim obiskom zdravnika in ukrepanjem izognemo številnim težavam, z odlašanjem pa se težave najpogosteje slabšajo. V Moreli že več kot 20 let pomagamo ljudem pri skrbi za boljši vidi in boljše zdravje oči. Letno opravimo več kot 10.000 specialističnih pregledov in več kot 3000 operacij, kakovost naših storitev pa je prepoznana in cenjena tudi v tujini. Vabimo vas, da se nam pridružite v Programu Moja Morela. Kako? Izpolnite prijavnico in se naročite na brezplačni preventivni pregled. Od tu naprej je skrb za boljši vid in boljše zdravje vaših oči v rokah strokovnjakov. Otresite se skrbi in si izboljšajte življenje!

To bodo vaše brezplačne ugodnosti

Kontrola vida


- Letna kontrola vida in dioptrije
- Merjenje očesnega tlaka
- Meritev prileganja kontaktnih leč
- Meritev debeline roženice

Skrb za očala


- Ultrazvočno čiščenje očal
- Prilagoditev očal
- Manjša popravila očal

ugodnosti


- Posebne akcije in ugodnosti
- Vabila na razprodajne dogodke

1. Korak: Pristop v program Moja Morela

Prosimo, izpolnite obrazec, vsi podatki so obvezni. Po oddaji obrazca boste na vašo e-pošto prejeli povezavo za potrditev vaše prijave.