Dober vid. Zdrave oči.

S programom Moja Morela je skrb za vaše oči preprostejša.

Pregled v okviru programa Moja Morela

V Moreli pomagamo do boljšega vida in zdravja oči.

Dober vid imamo za samoumeven. Pogosto se niti ne zavedamo, kako pomembna je nega in skrb za naše oči. Le z rednimi pregledi lahko pravočasno odkrijemo spremembe in prikrite bolezni, ki jih sami ne zaznamo. In le s pravočasnim ukrepanjem se lahko izognemo številnim težavam. To bodo vaše brezplačne ugodnosti.

Preventivna kontrola vida

Članstvo vam enkrat letno zagotavlja brezplačno kontrolo vida, na katero vas povabimo.

Skrb za očala

V okviru programa Moja Morela poskrbimo tudi za vaša očala, jih očistimo, prilagodimo ali naredimo manjša popravila.

Ugodnosti

Vse člane obveščamo o posebnih akcijah in ugodnostih ter vabimo na razprodajne dogodke.

Naj vaš pogled izžareva zdravje vaših oči.

Zavedamo se, da ljudje ne razmišljamo o zdravju oči, dokler imamo občutek, da dobro vidimo. Brez redne skrbi za zdravje oči se lahko zgodi, da slabšanja vida ne zaznamo pravočasno. Vzrok za to so lahko prikrite bolezni, ki nepopravljivo okvarijo vaš vid. Program Moja Morela je namenjen prav vsem, saj zagotavlja redno skrb za vaš vid in zdravje vaših oči. Ni pomembno, ali uporabljate očala, leče ali pa je vaš vid še dober. Od tu naprej je skrb za boljši vid in boljše zdravje vaših oči v rokah strokovnjakov. Otresite se skrbi in si izboljšajte življenje.

Pregled v okviru programa Moja Morela

Preprosta skrb za zdravje oči.

Povezanost s strokovnjaki za oči.

Vse za vaše oči na enem mestu.

Pridružitev v program Moja Morela je preprosta

V program Moja Morela lahko pristopi vsak, ne glede na to, ali ste naš pacient ali stranka v optiki, ne glede na to, ali nosite dioptrijska očala ali ne. Program za člane nima obveznosti, prinaša pa številne ugodnosti. Z včlanitvijo v program bo redna skrb za dober vid in zdravje vaših oči v dobrih rokah.

Registrirajte se

S pridružitvijo v program Moja Morela naredite prvi korak do boljšega vida in zdravja vaših oči. Moja Morela za člane nima obveznosti, prinaša pa številne ugodnosti.

Pridite na kontrolo vida

Kontrolni pregledi niso namenjeni samo tistim, ki že imajo težave z vidom. Priporočamo jih vsem, saj lahko le tako pravočasno zaznamo spremembe in ukrepamo.

Občutite svobodo

Skrb za zdravje vaših oči je s pridružitvijo v Program Moja Morela v dobrih rokah. Redno kontrolo prepustite strokovnjakom, sami pa počnite, kar vas najbolj veseli.

Preventivna kontrola vida

Preventivna kontrola vida je prvi korak poti do boljšega vida in zdravja vaših oči. Le z rednimi kontrolami lahko pravočasno odkrijemo spremembe in prikrite bolezni, ki jih sami ne zaznamo.

brezplačno

Naročite se na kontrolo

Prvi možen termin: 22. 04. 2024