Nazaj

Novi prostori očesnega centra Morela v Ljubljani

12701-2 min03. 07. 2023

V Tehnološkem parku Ljubljana širimo prostore. Z večanjem ekipe zdravnikov in optometristov, večjemu obsegu dela prilagajamo tudi prostorske zmogljivosti. S prenovo bomo povečali število preglednih prostorov in razširili prostor za izvedbo diagnostičnih preiskav. Spremenili bomo razporeditev in organizacijo dela. Prostore bomo naredili bolj odprte, z več dnevne svetlobe. V okviru prenove se načrtuje tudi povečanje optike ter nova ureditev čakalnice s prostorom za sprejem pacientov.

Projekt prenove smo zaupali priznani oblikovalki Niki Zupanc, s katero v Moreli uspešno sodelujemo že več let. Oblikovala je podobo Morela optik v nakupovalnih centrih Citypark in Supernova ter na promenadi v Portorožu. Prav tako je za Morelo zasnovala kolekcijo priljubljenih korekcijskih in sončnih očal.

S prenovo prostorov želimo zagotoviti pogoje za bolj tekoče izvajanje ambulantnih obravnav brez nepotrebnega čakanja in z boljšimi pogoji zasebnosti. Obenem si želimo ustvariti prijetno in sproščeno okolje, v katerem se bodo dobro počutili pacienti in zaposleni.

V času izvajanja del, v drugem tednu avgusta, bo očesni center Morela v Tehnološkem parku zaprt. Predvidevamo, da bo prenova zaključena v desetih dneh. Zaradi kratkega časovnega roka za dokončanje del, predstavlja ta projekt izjemen organizacijski izziv. Za vse, ki bodo potrebovali našo pomoč bomo tudi med prenovo prostorov dosegljivi. Preglede bomo v tem času opravljali v ambulantnih prostorih v naših optikah v nakupovalnih centrih Citypark in Supernova v Ljubljani ter v nakupovalnem centru Europark v Mariboru.

Vsi v Moreli se veselimo dela v novih prostorih in komaj čakamo, da bomo lahko v njih pozdravili tudi vas. Lepo vabljeni, da nas obiščete!