VIVIOR MONITOR – VAŠE & NAŠE »DRUGE OČI«

V Moreli smo izjemno ponosni na našo novo pridobitev. Smo prvi v Sloveniji, ki bomo z inovativnim merilcem Vivior Monitor lahko še bolj strokovno in objektivno izbrali pravo lečo za vse, ki se odločajo za operacijo dioptrije z zamenjavo leče in ki želijo za vedno zaživeti svobodno, brez očal za daljavo ali bližino.

Kaj je Vivior Monitor in komu je namenjen?

Je merilec, namenjen pacientom, ki so se naveličali očal, ki imajo sivo mreno ali razmišljajo o operaciji dioptrije z zamenjavo leče. Z njegovo pomočjo bo vaš izbrani zdravnik prišel do neprecenljivih podatkov, ki mu bodo pomagali pri izbiri najboljše leče za vas.

 

Vaše oči so namreč edinstvene, zato so edinstveni tudi načini, kako jih uporabljate. Glede na vaš način življenja, vaše hobije in vaše delo nekateri večino časa potrebujete oster vid za kratke razdalje, nekateri za daljše, nekateri za srednje. Nekateri preživite večino časa za računalnikom, nekateri v prostem času radi vrtnarite, nekateri veliko časa preživite v avtomobilu, vaše oči se tako nenehno prilagajajo vašemu življenjskem stilu. Do sedaj je zdravnik izbral primerno lečo s pomočjo svojega strokovnega znanja in izkušenj ter na podlagi pogovora s pacientom o njegovem načinu življenja, pogovor pa je seveda vedno subjektiven.

S pomočjo merilca Vivior Monitor naši zdravniki sedaj pridobijo objektivne meritve in tako lažje izberejo optimalno lečo za vsakega posameznika.

Kako uporabljati Vivior Monitor in kako deluje?

Njegova uporaba je popolnoma enostavna, pacienti si ga morajo le namestiti na svoja očala za 36 ur. Vivior Monitor ta čas beleži, kako uporabljate svoj vid na običajen dan, od trenutka, ko se zbudite, do trenutka, ko se odpravite spat. Njegovi senzorji merijo razdaljo med vašimi očali in predmetom, ki ga gledate, beležijo raven svetlobe v okolju in premike glave.

Ko Vivior Monitor zbere za 36 ur podatkov, se ponovno oglasite pri vašem zdravniku. Le-ta bo zbrane podatke analiziral in za vas izbral najboljšo možnost za zamenjavo leče, ki bo popolnoma objektivna in prilagojena vam.

Vivior Monitor ni kamera in ne posega v vašo zasebnost, a vendar služi kot »druge oči«, s katerimi bomo dobili bolj natančen vpogled v vaše življenje in vaše specifične potrebe po ostrem vidu. Zagotovi nam objektivne podatke, ki so vredni zaupanja – da boste po operaciji lahko svobodno in vidno bolje uživali v vsem, kar vam je najbolj pri srcu.Nazaj

Preberite tudi:

Specialistični pregledi

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri očal

Izbira očal je vedno individualna zgodba, v kateri se glede funkcionalnosti in dizajna poskušamo čim bolj prilagoditi željam strank. Seveda pa je treb...

Specialistični pregledi

Znebiti se očal za branje

Kaj se zgodi ko “roke postanejo prekratke”? Po 40. letu starosti se začne pojavljati starostna daljnovidnost. Težave, ki so posledica starostne daljno...

Specialistični pregledi

Če vid ni dober, je šola težja

Preverite vid svojega otroka še pred začetkom šole, da bodo njegove sposobnosti lahko prišle polno do izraza

Brezplačni posvet

Prijavite se na brezplačni posvet za operacijo dioptrije z našim zdravnikom. 

Telefonski posvetAmbulantni posvet