5 preprostih načinov, kako do informacij o operaciji dioptrije

Spoznajte 5 načinov, kako lahko pridobite informacije o operacijah dioptrije in preverite, če lahko tudi vam pomagamo, da brez očal zaživite s popolno vidno ostrino.

5 preprostih načinov, kako do informacij o operaciji dioptrije

Ste že večkrat pomislili, da bi se radi osvobodili očal? Ne veste, kako začeti zbirati informacije? Niste prepričani ali bi se prijavili za pregled?

Kar 85% odraslih z očali je primernih za eno izmed operacij dioptrije.Tehnologija je v zadnjem desetletju bliskovito napredovala. Sedaj lahko s korekcijo dioptrije več kot štirim od petih pacientov pomagamo, da se osvobodijo očal. Odpravimo lahko širok razpon kratkovidnosti, daljnovidnosti in astigmatizma. Obstaja torej velika verjetnost, da lahko pomagamo tudi vam, da zaživite svobodneje brez očal.

Operacija dioptrije je poseg, ki vam dobesedno spremeni življenje. Če ste eden tistih, ki dan začenjajo z iskanjem očal ter je vaš dan poln trenutkov, ki vas opomnijo, da ne vidite dobro je sedaj priložnost, da naredite prvi korak do boljšega vida.

Pri Moreli ponujamo preprostejše načine, da pridete do pravih informacij o možnostih operacije dioptrije. Spoznajte 5 načinov, kako lahko pridobite informacije o operacijah dioptrije in preverite, če lahko tudi vam pomagamo, da brez očal zaživite s popolno vidno ostrino. 

1. Webinar o operacijah dioptrije

Spletni seminar je super način, da doživeto spoznate kako v Moreli potekajo koraki od prvega posveta do izvedbe operacije dioptrije. V sproščenem pogovoru vam zdravnica dr. Kristina Mikek in optometristka Metka Krampf predstavita vse o različnih tehnikah operacij, cenah, pričakovanih rezultatih in tveganjih.Vsakokrat radi delita tudi svoje občutke, kako sta doživeli operacijo dioptrije kot pacientki. Neredko se pogovoru pridruži tudi kak bivši pacient, ki deli svojo izkušnjo. Vprašanja so vedno dobrodošla in nobeno ne ostane neodgovorjeno. Pridite, spoznajte nas in odkrijte svoje možnosti za boljši vid.

Prijavi se

2. Test primernosti

Reševanje spletnih testov je zabavno in pričakovanje rezultatov vedno zbuja radovednost. Morelin test primernosti je prav tak. A naj vas prvi vtis ne zavede. Gre za resen in uporaben test, ki vam ponudi odgovore o možnostih operacije dioptrije, ki so jih skrbno pripravili naši zdravniki.

S testom lahko hitro preverite ali ste primerni za korekcijo dioptrije. Prav tako vam povemo katera vrsta operacije dioptrije bi bila primerna za vas.

Rešite test še sami in takoj spoznajte svoje možnosti, da se osvobodite očal.

Naredite test

3. FB skupina Laserska odprava dioptrije

Ne zamudite priložnosti, da se nam pridružite v naši aktivni skupini na družbenem omrežju Facebook. V njej spodbujamo izmenjavo mnenj in razpravo vseh, ki jih zanima tematika o operacijah dioptrije. Naši zdravniki in optometristi s skupino redno delijo utrinke iz ambulantnega dela, mnenja pacientov in zanimive novosti s področja operacij dioptrije. Skupina je odličen način, da ste na tekočem z informacijami o operacijah dioptrije. Vedno boste našli tudi sogovornike, ki so že prestali operacijo in radi delijo osebne izkušnje.

Pridružite se skupini 

4. E-knjižica Nasvidenje očala

V knjižici so zbrane vse aktualne informacije o operacijah dioptrije, ki so jih skrbno zbrali ter razumljivo zapisali naši zdravniki in optometristi. Knjižica je zanesljiv vir informacij o operacijah dioptrije, ki vam bo vedno na dosegu roke. Preberite si več o različnih tehnikah operacij dioptrije, kakšna je uspešnost posegov, kako z operacijo dosežemo, da lahko odvržete očala in zaživite svobodneje s polno vidno ostrino. Odlično branje za doma, ko lahko v miru razmislite o operaciji dioptrije.

Prenesite izvod

5. Telefonski posvet

Morelini zdravniki in optometristi se s pacienti radi pogovarjamo. Za najlažji stik z nami, vam ponujamo možnost telefonskega posveta. Pogovorite se z nami! Z veseljem se bomo potrudili in vam pojasnili vse kar vas zanima o operacijah dioptrije.

Prijava na telefonski posvet je preprosta. V obrazec vpišete vaš kontakt in željeno uro klica ter si pripravite vprašanja. Kmalu vas bo poklical eden od naših strokovnjakov. 

Opravite posvetNazaj

Preberite tudi:

Zdravje oči

12 znakov, da ima vaš otrok lahko težave z vidom

Tako kot otroci hitro rastejo, se hitro razvijajo tudi njihove oči in vid. Če je bil enkrat ob pregledu ugotovljen dober vid, to ne pomeni, da bo tak...

Zdravje oči

Tem zimskim težavam z očmi se lahko ognete

Nizke temperature, bleščeča svetloba in suh zrak, so pogost vzrok za težave z očmi v zimskih mesecih.

Zdravje oči

5 očesnih znakov pri katerih lahko sami posumite na sistemske bolezni

Spoznajte značilne očesne spremembe, ki jih lahko odkrijete sami in so povezane z resnimi sistemskimi obolenji. Če prepoznate takšne znake, je na mest...

Brezplačni posvet

Prijavite se na brezplačni posvet za operacijo dioptrije z našim zdravnikom. 

Telefonski posvetAmbulantni posvet