Imamo pravi paket za vsake oči

Potrebujete nova očala? Na blizu, na daleč ali kombinirana? Ena ali dvojna? Tudi leče? Ni problema. Ker so vsake oči drugačne smo za vas pripravili štiri ugodne pakete, ki se prilagajajo vašim očem in vašim potrebam.

Paket osnovni

Cenovno ugodna izbira za vse, ki potrebujete le korekcijska očala. Izbrani modeli očal z osnovnimi enožariščnimi korekcijskimi stekli iz zaloge so na voljo že od 39 €.

Paket mladi

Kombiniran paket za mlade in mlade po srcu, ki si življenja ne predstavljajo več brez leč, a sem in tja še vedno uporabljate tudi očala, da se vaše oči odpočijejo. Paket vključuje 2 škatlici enodnevnih leč. Ponudba velja za izbrane modele okvirjev in stekel iz zaloge. Pri izbiri dražjih modelov okvirjev in hkratnem nakupu lrč vam bomo obračunali 20% popust na celoten nakup, če bo to za vas bolj ugodno.

Paket progresiv

Prisegate na progresivna očala, saj tako dobro vidite na blizu in daleč hkrati? Ste kdaj v skrbeh, kako bi se znašli, če vam očala poškodujejo? Za vse, ki bi želeli imeti dvojna progresivna očala, navadna ali sončna, smo pripravili Paket progresiv, kjer vam, ob nakupu dvojnih okvirjev za progresivna očala, drugi par progresivnih stekel podarimo.

Paket družina

Vas v družini več nosi očala? Obiščite nas skupaj in tako prihranite na času in denarju. Ob nakupu dvojnih korekcijskih očal vam bomo na cenejši okvir priznali 30% popust in vam podarili drugi par enožariščnih korekcijskih stekel.

Vidno ceneje. Vidno bolje.

Ugodnosti različnih paketov se med seboj ne seštevajo. Akcije se izključujejo.