dni

 

ur

 

min

 

sek

Naslednjič v živo: 22. 9. 2021

Morela pogled v živo

Pridobite več informacij
Spoznajte mnenja pacientov
Zastavite vprašanja

Prijavite se

Sledite nam!

Vas očala ovirajo pri delu, športu in prostem času? Imate občutek, da vam nobena očala ne pristajajo in da z njimi ne vidite dobro? Ste naveličani vstavljanja kontaktnih leč, ki vam izsušijo in dražijo oči?

Morela pogled v živo

Pridobite več informacij

Spoznajte mnenja pacientov

Zastavite vprašanja

Prijavite se

Sledite nam!

22. september 2021

Tema naslednjega Morela pogleda v živo bo okuloplastika

Spoznajte gostiteljici

Kristina Mikek, dr. med.

Specializirana je za posege za odpravo dioptrije, operacije sive mrene ter zdravljenje keratokonusa roženice. Leta 2007 je prva v Sloveniji izvedla operacijo keratokonusa roženice z metodo crosslinking, danes pa opravi več kot 1500 očesnih operacij letno.

Metka Krampf, dipl. optometristka

Vsakodnevno sodeluje pri pregledih za operacijo in operativnih posegih. Dodatno je specializirana za merjenje dioptrije, predpisovanje kontaktnih leč in prepoznavanje očesnih bolezni. Od leta 2015 je zadolžena za nadzor kakovosti delovanja očesnega centra.

Spremljanje Morela pogleda v živo je preprosto

1

Prijavite se ali nam sledite

2

Ob 18. uri se nam pridružite

Youtube, Facebook, Instagram

3

Uživajte v zanimivi razpravi

Prijavite se

Sledite nam!

Opomnik za Morela pogled v živo

Morela pogled v živo lahko spremljate na vaši najpriljubljenejši napravi na kanalu Youtube, Facebook ali Instragram. Morela pogled v živo poteka vsako 3. sredo v mesecu ob 18. uri in traja približno 45 minut. Vsebina opomnikov:

  • Najava prihajajočih vsebin
  • Opomnik pred začetkom
  • Odgovori na vprašanja
Če imate kakšno vprašanje za prihajajočo temo Morela pogleda v živo ga zapišite tukaj. Na najpogostejša vprašanja bomo odgovorili v živo, ostale odgovore bomo posredovali na e-pošto po Morela pogledu v živo.

2. junij 2021

Laserska operacija dioptrije

Laserska operacija dioptrije

Laserska operacija dioptrije je najhitrejši način, da se poslovite od očal ali kontaktnih leč. Z lasersko operacijo dioptrije lahko odpravimo dioptrijo od -8 do +4 ne glede na stopnjo astigmatizma. V junijskem Morela pogledu v živo vam povemo vse o tehnikah laserske operacije dioptrije in preiskavah, ki jih morate opraviti, da se poslovite od očal ali kontaktnih leč.

24. marec 2021

Operacija dioptrije z lečo

Operacija dioptrije z lečo

Z operacijo dioptrije z lečo učinkovito odpravimo težave z vidom, ki so povezane s starostno daljnovidnostjo. Izbira prave leče je bistvena za zadovoljstvo z vidom po operaciji. V marčevskem Morela pogledu v živo vam povem vse o operaciji dioptrije z lečo, najnovejših očesnih lečah za operacijo in o tem kako izbrati najprimernejšo.

20. januar 2021

Operacija sive mrene in skrb za dober vid

Operacija sive mrene

Siva mrena je eno najpogostejših očesnih obolenj zrelih let. Z operacijo vid povrnemo ali celo izboljšamo. Pri tem je izbira prave leče bistvena za zadovoljstvo z vidom po operaciji. V januarskem Morela pogledu v živo vam povem vse o najnovejših očesnih lečah za operacijo sive mrene in o tem kako izbrati najprimernejšo.

2. december 2020

Starostna dioptrija in zdravljenje keratokonusa

Starorstna dioptrija

Odkrijte vse o odpravi dioptrije pri 40. in 50. letnikih, ki imajo prve težave s starostno daljnovidnostjo. V tem življenskem obdobju lahko probleme dioptrije učinkovito odpravimo z lasersko operacijo ali operacijo diptrije z lečo.

Zdravljenje keratokonusa.

Keratokonusu, prikrito obolenju roženice, ki lahko povzroči trajno okvaro vida. V Moreli si prizadevo k zgodnjemu odkrivanju obolenja in ga učinkovito zdravimo z metodo Crosslinking.